Генеральний директор "Шахтаря" Сергій Палкін повідомив, що "Фенербахче" подав позов до "Шахтаря" за участь Фреда в матчі третього раунду кваліфікації Ліги чемпіонів.

"За годину до гри ми знаходилися разом з "Фенербахче", з делегатом УЄФА і при них говорили. Я задав запитання делегату УЄФА: "Чи є у вас якісь папери, які забороняють нам виводити на поле Фреда?" Він відповів: "Ні. Фред може грати". Але при цьому "Фенербахче" подає позов проти нас. Хоча у приватній розмові представник "Фенербахче" підійшов до мене, сказав: "Ви вибачте, особисто проти вас ми нічого не маємо, намагаємося битися з УЄФА", - наводить слова Палкіна офіційний сайт "Шахтаря".

Читайте також: У плей-офф Ліги Чемпіонів "Шахтар" зіграє з "Рапідом"

"Нам хочеться віддалити цю ситуацію від команди, щоб хлопці могли зосередитися на футболі, а не на цих юридичних, паперових проблемах. Звичайно, для нас не дуже добре, що в даний момент виникла така проблема", - розповів Палкін.

Нагадаємо, "Шахтар" пройшов "Фенербахче" за підсумком двох матчів (0:0; 3:0). Бразильський півзахисник Фред, допінг-проба якого дала позитивний результат на Кубку Америки, брав участь в обох матчах.

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще