Сьогодні озброєні чоловіки скоїли напад на готель Le Byblos у місті Севаре, що у Малі. За офіційними даними четверо людей загинуло, серед яких двоє військових. Бойовики взяли у полон людей, серед яких є громадянин України.

Як повідомляють ЗМІ, у готелі в центрі міста часто зупиняються представники різних держав. Цей напад може носити політичні мотиви. Військовим вдалося вбити одного за бойовиків. Але вони взяли у полон іноземців, серед яких є три громадянина ПАР, один француз та один громадянин України.

Зараз представники МЗС України намагаються провести переговори щодо звільнення українця.

"У Малі скоєно збройний напад на готель, серед заручників - громадянин України. Разом з міжнародними партнерами вживаємо термінові кроки по звільненню нашого громадянина", - повідомила прес-секретар МЗС України Мар'яна Беца.

Читайте також: Танки Арабських Еміратів прориваються до столиці Ємену

Популярні новини зараз
ПриватБанк попередив українців про важливе оновлення: що змінилося Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору
Показати ще

Наразі будівлю оточили силові структури Малі. За попередніми даними, до теракту можуть бути причетні представники "Аль Каїди".