У Владивостоці поліцейські, які розслідували крадіжку автомобіля, вийшли на слід злочинця, який втік з колонії 11 років тому. Він був засуджений за тяжкі злочини і оголошений у федеральний розшук після втечі в 2004 році.

Про це повідомляє 7 серпня "Інтерфакс".

У салоні обкраденої машини поліцейські виявили відбитки пальців, які, за результатами дактилоскопічної експертизи, належали злочинцю, який втік з якутської колонії 11 років тому. Його раніше засудили до 13 років за вбивства, розбій і підробку документів.

Читайте також: Інтерпол шукатиме Януковича ще у двох справах

Власниці автомобіля показали фото чоловіка. В ньому вона впізнала співробітника автомайстерні, де вона ремонтувала автомобіль.

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Погрожують відключенням та вимагають гроші: українці скаржаться на терор "газовиків" Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Втікач був затриманий правоохоронними органами. Було встановлено, що він вкрав паспорт у попутника в поїзді після втечі з колонії. По ньому він жив у Владивостоці 11 років. Свою провину чоловік заперечує, однак слідчі змогли довести факт привласнення чужого імені.