Колишній співробітник McDonald's розкрив на порталі Reddit таємницю мережі фастфудів. Виявляється, одна страва у меню ресторану майже завжди не надто свіжа через свою непопулярність.

Мова йде про бургер "Філе-о-фіш". Більшість відвідувачів McDonald's не надто полюбляють рибу, через що рибна котлета годинами може лежати на підігріві і чекати на любителя риби, який захоче її замовити.

Екс-співробітник McDonald's додав, що любителі "Філе-о-фіш" все ж мають змогу з'їсти його свіжим. Але для цього потрібно завітати до ресторану о 10 годині ранку. У цей час McDonald's переходить на денне меню, тому рибний бургер буде точно свіжим.

Однак не всіх людей хвилює той факт, что "Філе-о-фіш" подають не першої свіжості. Навіть враховуючи той факт, що бургери з McDonald's не варто зберігати більше години, вони готові його замовляти і далі.

Популярні новини зараз
ПриватБанк попередив українців про важливе оновлення: що змінилося Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

"Це моя улюблена страва у меню. Якщо ви збираєтеся подавати мені квадратний шматок риби, який однаковий у Денвері або на півдні Франції, я не думаю, що він якимось чином свіжий. Зате ця їжа дійсно зручна", - пише фанат McDonald's.

Користувачі Reddit також висловили сподівання, що "Біг Тейсті" у McDonald's завжди свіжий. Судячи зі всього, саме ця страва улюблена у гостей ресторана.

"Філе-о-фіш" , до речі, дуже просто приготувати вдома і він точно буде свіжим. Бургер має усього чотири складові: просмажена риба сімейства тріскових, булка, сир "Чеддер" та соус "Тартар".

На відео показали, як самому приготувати "Філе-о-фіш"

Як повідомляв портал "Знай.ua", у фінському McDonald's почали подавати повністю веганський бургер.