Коли англійський бульдог на прізвисько Бонсай з'явився на світ, здавалося, все було проти нього. Щеня народилося з двома нездоровими лапами і численними генетичними порушеннями, які ускладнювали його існування. Однак, завдяки турботі господарів і підтримці суспільства, песик видряпався і збирається прожити повне і насичене життя.

Бульдог народився в розпліднику в Арканзасі з паралічем задніх лап та іншими вродженими дефектами. Рентген показав, що цуценя народилося зі скупченнями рідини в тілі. Розчепірені передні лапи вказують на синдром плоскої грудної клітки або синдром плавця, внаслідок якого внутрішні органи цуценя мають додатковий тиск.

Попереду у нього складна боротьба за життя, песику ампутували обидві паралізовані лапи, а в майбутньому його чекають і інші операції.

Незважаючи ні на що, у нього велика воля до життя. Організація Friends Of Emma, що займається наданням допомоги собакам з уродженими дефектами, взяла під опіку і Бонсая. Люди всім миром збирають гроші на лікування песика і допомогти може кожен. У Бонсая люблячий і дбайливий господар, і весь час з'являються нові друзі.