Головний тренер "Шахтаря" Мірча Луческу предостерігает від розслабленості та недооцінки суперника - віденського "Рапіда" в плей-офф кваліфікації Ліги Європи.

Про це він розповів офіційному сайту клубу.

"Можливо, в цій команді немає гучних імен, але вона дуже організована і дисциплінована. Тому обидва наші матчі будуть дуже складними. Ми повинні з великою увагою поставитися до суперника - так само, якби ми грали з "Барселоною" або "Реалом". Тільки в такому випадку ми можемо претендувати на те, щоб вибити "Рапід" з розіграшу" - так оцінив свого суперника головний тренер "Шахтаря".

Читайте також: "Фенербахче" буде домагатися покарання "Шахтаря" через Фреда

"Якщо у нас вийде продемонструвати такий футбол, як в матчах з "Фенербахче", думаю, ми пройдемо далі. Ні в якому разі не можна розслаблятися. Наше завдання - бути в груповому етапі Лізі чемпіонів. Ми всі без винятку дуже сильно хочемо там грати", - сказав Луческу.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Нагадаємо, що в плей-офф кваліфікації Ліги чемпіонів "Шахтар" зустрінеться з австрійським "Рапідом". Перша гра суперників у Відні.

Перші матчі будуть зіграні 18 і 19 серпня, а матчі-відповіді - 25 і 26 серпня. Десять переможців плей-офф кваліфікації ЛЧ вийдуть у груповий етап, де приєднаються до 22 клубів, які отримали прямі путівки в Лігу чемпіонів.