На параді до Дня незалежності не буде військової техніки

Урочистий парад до Дня Незалежності України, 24 серпня, пройде без використання військової техніки.

"Зараз, дійсно, йде підготовка до параду. В умовах військової агресії проти нашої країни цей захід необхідний. Він більше патріотичний, ніж демонстративний. Це те дійство, яке має статися, щоб люди бачили, що у нас є армія, і вона вже зовсім інша. Єдине - прийнято рішення, що застосовуватися військова техніка під час параду не буде ", - повідомив офіцер прес-служби Генштабу ЗСУ Олексій Мазепа.

Крім цього, раніше спікер Генштабу ЗСУ Владислав Селезньов вже озвучував подібну інформацію.

Читайте також: "Неможливо звикнути до того, що твій побратим повільно помирає поруч"

Популярні новини зараз
Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

"На параді до Дня Незалежності України не буде використовуватися військова техніка. Передбачено лише дві транспортні одиниці для пересування чиновників ", - сказав він.

Нагадаємо, в 2014 році на військовому параді до свята на вулицях Хрещатика представили нові зразки української військової техніки: БТР-3, БТР-4Е, броньовані автомобілі РСЗВ "Град", "Дозор", РСЗВ "Смерч", зенітно-повітряні комплекси "Оса "," Точка-У "," С-300 ".