Так звана "генпрокуратура" окупованого Криму провела перевірку сайтів, після чого прийняла рішення заблокувати 30 з них.

Наталія Поклонська заявила, що на певних сайтах є інформація "екстремістського" характеру. За її словами, такі ресурси потрібно блокувати.

Наразі прокурори передали цю справу до центру протидії екстремізму ФСБ, після чого вони проведуть ретельний лінгвістичний аналіз контенту. Остаточне рішення щодо блокування ресурсів прийме генпрокуратура Росії.

Читайте також: "Парламент, не передбачив вибори до Донецької і Луганської облрад" - Магера

Минулого року Поклонська заявила, що не боїться кримінального переслідування з боку українських правоохоронців. На її думку, вона діяла у рамках закону та має чисту совість. В Україні проти неї відкрита кримінальна справа за "дії, вчинені з метою повалення конституційного ладу або захоплення державної влади".

Популярні новини зараз
З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів
Показати ще