Троє військовослужбовців на Яворівському полігоні в Львівській області. Вони отримали травми під час спалювання залишків пороху.

Про це повідомляє прес-служба військової прокуратури Львівського гарнізону Західного регіону.

Військовослужбовці отримали травми ще 5 серпня близько 18 годин. Потерпілими виявилися двоє мобілізованих військових, а також один офіцер.

Після занять зі спеціальної підготовки тактичного виконання стрільб вони порушили правила поводження з вибуховими речовинами.

Усіх трьох військових госпіталізували. Стан одного з них лікарі оцінюють як важкий.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Військовий прокурор Львівського гарнізону повідомив, що за даним фактом до єдиного реєстру досудових розслідувань внесено відомості про вчинення кримінального злочину за статтею Кримінального кодексу "порушення правил поводження зі зброєю, а також предметами та речовинами, що становлять підвищену небезпеку".

Читайте також: Військові медики торгували наркотиками

На даний момент триває досудове розслідування.

Нагадаємо, на полігоні в Миколаївській області загинув мобілізований. Начальник полігону каже, що це нещасний випадок. Інцидент стався під час стрільб.40-річний житель Івано-Франківської області випадково натиснув на курок автомата. При цьому зброя він тримав, направивши собі в підборіддя.