Видавничий дім Forbes в США продовжує наполягати на позбавленні холдингу UMH Group ліцензії на видання Forbes в Україні.

Про це повідомив ресурс AIN.

Напередодні український Forbes змінив доменне ім'я - перейшов з forbes.ua на forbes.net.ua.

Для довідки, в Україні доменне ім'я верхнього порядку .UA власник сайту може отримати лише у випадку, якщо у нього є свідоцтво про реєстрацію бренду.

При цьому в UMH Group поки ніяк не коментують зміну домену. Головний редактор Forbes Михайло Котов від інтерв'ю відмовився.

Популярні новини зараз
Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники Чужі борги можуть стати вашою проблемою: "Нафтогаз" дивує українців "сюрпризами"
Показати ще

Читайте також: До півфіналу літпремії Angelus потрапили троє українських письменників

Також у ЗМІ відзначили, що раніше в американського видавничого дому не було причин відкликати ліцензію, оскільки український Forbes за неї справно платив. Однак тепер Форбс Медіа має намір подавати до арбітражного суду позов про скасування ліцензії на підставі того, що в 2013 році новий власник українського видання ввів там цензуру.