Керівник одного з топових хедж-фондів на всесвітньовідомих торгових майданчиках Morgan Creek Capital Management Марк Юско запевняє, що за наступне десятиліття вартість провідної цифрової валюти може досягти позначки в 1 мільйон доларів США. І це надасть інвесторам астрономічний рівень прибутків!

#block-custom-banners-mob-zona-1{ display: none; } .domain-znaj-ua .mobile-coin-banner{ display:none; } .domain-m-znaj-ua .desktop-coin-banner{ display:none; } div[id^=div-gpt-ad], ins.adsbygoogle{ display: none !important; }

Такий прогноз будується на переконанні Юско, що тренд BitCoin не створює ефекту «мильної бульбашки», яка може луснути, досягши критичної позначки. «Скоріше, навпаки - ринок шукає нові варіанти отримання прибутку! Також йому цікаві ліквідні інструменти, що нарощують прибуток для ведення ризикових операцій », - зауважив Марк Юско.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Астролог побачив у травні "лихо" для України Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Спеціаліст уточнив, що за останні два місяці 2017 року, електронна валюта вже встигла збільшити свої позиції до рекордного значення за всю свою історію торгів на електронних біржах. Досягнувши показника в 7 тисяч доларів США, інтерес до цього товару залишається досить високим, як і раніше. Навіть наявність застережень від досвідчених трейдерів про те, що цінова пропозиція є спекулятивною, не зупиняє інвесторів від бажання отримувати дохід шляхом інвестування в BitCoin на довготривалу перспективу.

На думку інвестиційного банкіра та провідного спеціаліста в ряді фінансово-технічних компаній, «якщо 10-15% ринку Форекс будуть залучати біткойни в своїх транзакціях, то його вартість досягне не менше як 500 тисяч доларів США». Тому, вартість провідної криптовалюти обумовлена не тільки її фундаментальними ринковими умовами, але й подальшим знеціненням фідуціарних (кредитних - ред.) коштів, які будуть все менше і менше використовуватися на міжнародних ринках.

Головною перевагою криптовалюти є те, що клієнт, користуючись послугами анонімності, може перевести в готівку свої «електронні монети» декількома способами. Наприклад, шляхом легального виведення за законом країни свого проживання. Однак є і більш вигідний спосіб заробітку – це капіталізація цих коштів через брокерські послуги. На даний момент, найбільш цікаві пропозиції в стратегіях заробітку на біткойнах та інших цифрових валютах надають обмежена кількість брокерських компаній і хедж-фондів.

Резюмуючи перспективи BitCoin, Марк Юско стверджує, що правильна робота з цим торговим інструментом повинна ґрунтуватися на розумінні основ отримання прибутку, на контролі за активною стадією торгів, а також на збільшенні загальнозаробленого капіталу шляхом торгівлі між самими клієнтами. Найважливіше, про що варто знати майбутнім трейдерам про торгівлю криптовалютами - це те, що потрібно завжди залишатися скептичним до псевдопанічних настроїв на ринках, адже як показує практика - заробітки на біржі люблять тишу і впевнену стратегію прибутку.