Проти скандальних прокурорів Київщини порушили нові кримінальні справи.

Про це повідомив заступник генпрокурора Віталій Касько в ефірі "5 каналу" в п'ятницю, 7 серпня.

"Відкрили кілька інших кримінальних виробництв, тому що під час обшуків виявили предмети, які вилучили з обігу Це - вогнепальна зброя, наркотичні засоби. Всі ці дані внесли до реєстру, проводять розслідування", - повідомив він.

Крім цього, один зі скандальних прокурорів збирався захопити чуже підприємство.

"Є кілька кримінальних проваджень, одне з них стосувалося щомісячних платежів одному з підозрюваних певної суми грошей, спроб захопити підприємство. Наскільки мені відомо, справа в перспективі," - зазначив Касько.

Популярні новини зараз
Закочуйте рукави – ще доведеться попрацювати: кого з українців не відпустять на пенсію у 2024 році Комунальники встановлюють нові тарифи з 1 травня: кому приготуватися до подорожчання Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки "Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України
Показати ще

Читайте також: "Діамантовий" екс-прокурор Корнієць вийшов під заставу

Також він додав, що Генпрокуратура збирається якомога швидше передати до суду справу по доведеному звинуваченню.

"Ми плануємо зараз розслідувати те, що є - підозру у хабарництві, факти володіння предметами, які вилучили з обігу. І в частині доведеного обвинувачення завершити справу і направити в суд. Решту кримінальних виробництв ми будемо розслідувати ретельно і також доводити до кінця, як тільки буде достатньо доказів - направляти далі в суд, " - пообіцяв замегенпрокурора.