Уже з 1 грудня у всіх українських ВНЗ підвищаться стипендії.

Як повідомляє портал Рoliteka, про це на засіданні Кабінету міністрів заявив прем'єр Володимир Гройсман. Таке рішення уряд ухвалив у середу, 8 листопада. Нагадаємо, що Володимир Борисович і себе вирішив фінансово мотивувати і "трошки" підвищив зарплату собі коханому.

Так, з наступного місяця всі соціальні та академічні стипендії зростуть на 18%. Ми писали про те, що кожен п'ятий українець заробляє менше 3200 гривень, а уряд це вважає позитивною динамікою, оскільки рік тому ця цифра була значно більшою.

Дивіться сюжет про українських стипендії


Нагадаємо, раніше інформаційний портал "Знай.ua" повідомляв про те, що за останні три роки доходи українців сильно просіли, а постійні підвищення цін, перш за все, на комунальні послуги та продукти харчування, змушують громадян шукати більш дохідні місця роботи. З'ясувалося, кому ж все-таки і за що підвищують зарплату.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки "Третя" платіжка за газ: що потрібно терміново зробити споживачам Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще