У Дзержинську Донецької області підняли на поверхню всіх шахтарів, які були заблоковані під землею через нічний обстрілу міста.

Про це повідомив голова Незалежної профспілки гірників Михайло Волинець.

"Зараз всі шахтарі виведені на поверхню, подали напругу на всі шахти, включили вентилятори. Зокрема ведеться розгазування вироблень", - повідомив Волинець.

За його словами, найбільш загрозлива ситуація була на шахті Північній, де 62 людини залишилися на горизонті і ще шестеро зависли в кліті.

Нагадаємо, бойовики вночі обстріляли Дзержинськ. В результаті попадання снарядів у житловий сектор три мирних жителя отримали поранення різного ступеня тяжкості.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Читайте також: Донецький ринок "Маяк" після обстрілів (фото)

В результаті обстрілу місто частково знеструмлений, у тому числі три шахти - Дзержинська, Північна, Торецька. Під землею опинилися 216 осіб.