В одному з найбільших міст Казахстану Алмати четверо росіян накинулися на українця. Причиною агресії стала національної приналежність. Однак атаку росіян відбила група казахів.

Про це повідомив Леонід Швець на своїй сторінці в соцмережі Facebook.

Жертвою озвірілих росіян став його син Андрій.

"Вчора на вечірній вулиці в Алмати Андрій Леонідович четвірка росіян запитала що як звідки. Дізнавшись, що з України, четверо зальотних новосибірців тут же почали нерівну битву з українським фашизмом в особі мого сина", - зазначив він.

Однак синові Швеця прийшла несподівана допомога. Це була група місцевих хлопців з Шимкента. Після цього "подія переросла в битву народів проти російського фашизму без найменших шансів для останнього".

Популярні новини зараз
Тарологиня розповіла, чи впораємося ми із російськими "Цирконами" Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Для пенсіонерів буде більше грошей у квітні Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Колотнеча, за словами батька жертви нападу, завершилася поїздкою росіян в поліцейський відділок Алмати.

Читайте також: У мережі "тролять" російські ЗМІ за "стрімке зміцнення рубля" (відео)

"Завдані збитки: у Андрія болить зап'ястя правої ударної руки. А тому що працювала!", - зазначив Швець.

Також він додав, що пишається сином і прекрасними казахськими хлопцями, які "після переможного братання народів ще й підкинули українського хлопця на місце його дислокації через все місто".

Нагадаємо, згідно з дослідженням Всеросійського центру вивчення громадської думки, кожен третій росіянин негативно ставиться до українського гербу.