Міністр оборони України Степан Полторак заявив, що в рамках оновлення керівництва Міноборони посади у відомстві зайняли понад 140 учасників АТО.

Про це міністр заявив в суботу нарозширеному засіданні колегії Міноборони.

"У рамках оновлення керівного складу в структурах Міністерства оборони та Збройних Сил з числа військовослужбовців-учасників АТО призначено на посади понад 140 військовослужбовців. Попереду завдання оптимізації чисельності апарату Міністерства оборони. Нам належить скоротити 145 посад", – сказав Полторак.

За його словами, наразі процес оптимізації пройшли підрозділи з дублюючими функціями.

Читайте також: Полторак замінить керівників Міноборони та Генштабу

Популярні новини зараз
Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Полторак раніше на колегії також сказав, що не виключає кадрових змін щодо тих, хто не може впоратися з обов'язками або просто не здатний до новацій та достатнього мотивування підлеглих.

Структура Міністерства оборони, як і самих Збройних сил України, нині перебуває на стадії реформування. Цього вимагає нова Стратегія національної безпеки країни. Приводом до її появи стали виклики, пов'язані з анексією Росією Криму і бойові дії на сході України.