У російському Нижньому Новгороді у справі про вбивство шістьох дітей власним батьком заарештували вже третього поліцейського.

Це начальник районного відділу поліції Віктор Міллер, повідомляє в субботу, 8 серпня, Слідчий комітет Росії.

Віктор Міллер чотири рази відмовляв у порушенні кримінальної справи за заявою дружини підозрюваного. Вона скаржилася на насильство і погрози з боку чоловіка Олега Бєлова.

"Все це призвело до можливості здійснення Бєловим масового вбивства", - йдеться в заяві СК.

Читайте також: Психотропні наркотики у Росії продаватимуть прямо у лікарнях

Популярні новини зараз
Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

В рамках тієї ж справи вже пред'явили звинувачення дільничому Дмитру Облівіну, який під домашнім арештом. Також заарештували дільничого Володимира Філімонова.

4 серпня в одній з квартир в Нижньому Новгороді знайшли розчленовані тіла шістьох дітей і їх вагітної матері. За версією слідства, злочин скоїв батько родини Олег Бєлов. Його заарештували.