Міністерство освіти України вчора підписало рішення про збільшення навчальних годин для вивчення іноземних мов. Відтепер учні 6-9 класів вивчатимуть мови не дві, а три години на тиждень.

Ця зміна стосується лише класів з українською мовою навчання за новим стандартом. Учням старших класів також доведеться більше сидіти за підручниками та словниками. Вони будуть присвячувати мовам 3,5 години навчального часу.

У більшості класів це нововведення буде стосуватися англійської мови. У класах, які спеціалізуються на вивченні інших мов, також будуть збільшені години.

Читайте також: "У Києві теж ніхто не вірив, що нова поліція буде ефективною" - Наєм

Нагадаємо, нещодавно Міносвіти зробило екзамен з англійської мови обов'язковим для випускників шкіл. Без складання цього іспиту не можна буде отримати сертифікат про середню освіту.

Популярні новини зараз
У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція Українці почнуть отримувати сонячні панелі: кому пощастить не боятися відключень Daewoo Lanos "Next-Gen": нова версія народного автомобіля закохує в себе з першого погляду Гороскоп на тиждень з 15 по 21 квітня для всіх знаків Зодіаку: визнання для Овнів, перешкоди Дів та шанси Риб
Показати ще