У Смоленській області знищили ще 20 тонн перцю та 3 тонни мяса.

Повідомляє Федеральна служба ветеринарного і фітосанітарного нагляду ("Россільгоспнагляд"), пише Радіо Свобода.

"Таким чином, сьогодні знищено 3 тонни м'ясної та 20 тонн рослинної продукції, на сьогодні, всього знищено 332 тонни рослинної і 39 тонн харчової продукції тваринного походження", – йдеться в повідомленні.

Своєї черги чекають 40 тонн "санкційних" персиків і нектаринів з Марокко. Невдовзі їх також знищать, вони не мали належної фітосанітарної документації.

Читайте також: Росія відмовилася від української солі

Популярні новини зараз
Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Нагадаємо, минулого тижня президент осії Володимир Путін підписав указ про знищення на кордоні Росії заборонених до ввезення продуктів.

До цього, у серпні 2014 року Росія обмежила імпорт товарів з країн у відповідь на санкції через анексію Криму і війну на Донбасі. Ембарго було продовжене до 5 серпня 2016 року.

В інтернет-опитуванні, яке провів опитування один з соціологічних центрів Росії, 87% респондентів сказали, що виступають проти таких дій влади.