У Донецькій області на автодорозі Слов'янськ-Донецьк-Маріуполь сталося ДТП. В результаті аварії двоє людей загинули, ще троє отримали пошкодження.

Про це повідомляє ппрес-служба Головного управління внутрішніх справ України в Донецькій області.

"У Донецькій області на автодорозі Слов'янськ-Донецьк-Маріуполь сталася аварія, в результаті якої загинули дві людини і троє постраждали. За попередньою версією, з управлінням не впоралася жінка -водій автомобіля Chevrolet Aveo, який рухався в сторону Маріуполя", - йдеться в повідомленні.

Читайте також: Моторошне ДТП в столиці: дівчині розірвало голову (фото,відео)

Повідомляється, що жінка виїхала на смугу зустрічного руху і зіткнулася з автомобілем ВАЗ 2105. Внаслідок ДТП 49-річний водій автомобіля ВАЗ 2105 та 65-річна пасажирка іномарки загинули на місці події.

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Крім того, відомо, що три людини отримали пошкодження. Зараз їм надається медична допомога. За фактом порушено кримінальну справу.