У Донецьку на міні підірвались троє дітей. Хлопчики знайшли у своєму районі снаряд, що не розірвався.

Діти спробували його розібрати снаряд від міномета, в результаті вибуху отримали дуже важкі травми, повідомляє на своїй сторінці в Facebook директор з комунікацій компанії СКМ Наталя Ємченко.

"Вчора ввечері у Донецьку в Кіровському районі на міні підірвалися 3 хлопчики. Хлопчик 12 років, найважчий - відірвало ручку, ніжку, другу долоньку не знайшли, сильно постраждали очі", - написала Ємченко.

Вона також додає, 13-річний підліток перебуває в реанімації з травмою передпліччя і розбитою стопою, а хлопчика 8-ми років, якому відірвало руку, перевели у звичайну палату.

Водночас місцеві жителі в соціальних мережах повідомляють, діти знайшли снаряд від гранатомета на території машзаводу і принесли додому. Там вони спробували його розібрати. За їх словами, це сталося в Петровському районі.

Популярні новини зараз
Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів
Показати ще

Читайте також: Під Донецьком сталася ДТП: двоє людей загинули

"Одній дитині обидві ноги відірвало, іншій - руку і ногу. Що з третьою - невідомо", - повідомив в соцмережах один із містян.

Нагадаємо,кілька днів тому на Донеччині тракторист підірвався на міні. 55-річний чоловік був доставлений в лікарню з діагнозом мінно-вибухова травма та осколкове поранення шиї.