Хоч на полі зірки футболу поводяться жорстко і агресивно, але після матчу вони перетворюються в ніжних і люблячих батьків.

Чоловік Шакіри - іспанський футболіст, захисник футбольного клубу "Барселона" і збірної Іспанії Жерар Піке дуже любить своїх синів: 2-річного Мілана і піврічного Сашу.

Капітан збірної Португалії Кріштіану Роналду багато часу проводить зі своїм сином, якого звуть теж Кріштіану. Як відомо, дитина була народжена від сурогатної матері. Однак зараз Кріштіану виховує дитину не один, довгий час йому допомагала подруга Ірина Шейк. Але пара розлучилася і тепер Кріштіану допомагає його мама.

Робін ван Персі - найкращий бомбардир збірної Нідерландів за всю її історію і батько двох прекрасних дітей: дочки Діни Лейли і сина Шакіла.

Уейн Руні - капітан футбольного клубу "Манчестер Юнайтед" і національної збірної Англії, а також батько двох синів.

Популярні новини зараз
Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Хабі Алонсо - півзахисник футбольного клубу "Баварія" і національної збірної Іспанії. Відомий як виключно турботливий батько. Свого часу через народження першого сина гравець навіть пропустив один з матчів Ліги чемпіонів. Тоді його вчинок багато критикували, але щасливий батько віддав перевагу бути з родиною в такий доленосний час. Крім старшого сина у футболіста є ще дві дочки.

Арьєн Роббен - голландський футболіст, срібний призер чемпіонату світу 2010 року і бронзовий призер чемпіонату 2014 року, батько трьох дітей. У Ар'єна є двоє синів - Лука і Кай і молодша дочка Лінн.

Дієго Рібас - гравець збірної Бразилії, нещодавно у нього народився син.

Читайте також: Ді Марія став найдорожчим футболістом світу за сумою трансферів

Сеск Фабрегас - півзахисник футбольного клубу "Челсі" і збірної Іспанії. Вдруге став батьком відносно недавно. 10 липня 2015 у нього народилася дочка, яку назвали Капрі. Також у нього є дворічна дочка Лія.

Лукас Подольські - нападник збірної Німеччини, чемпіон світу 2014 та батько Луї Габріеля.

Ну і самий відомий і найдосвідченіший батько-футболіст - Девід Бекхем, у якого четверо дітей: три хлопчики і дівчинка.