У Держдумі Росії відреагували на слова секретаря РНБО Олександра Турчинова про стягування армії РФ до кордонів України. Відповідь була в кращих традиціях російських дипломатів.

На заяву відреагував перший заступник голови комітету Державної думи Росії з оборони Андрій Красов, передають російські ЗМІ. Він назвав " маревним домислом" слова Турчинова про армію РФ біля кордонів України.

"Що стосується зосередження військ, яких збираються" перефарбовувати ", це чергові маячні домисли з боку київського керівництва, яке повинно бути спантеличено лише однією метою - це виконати мінські угоди. А вони під будь-яким приводом намагаються від цього ухилитися", - висловився Красов.

При цьому російський політик заявив, що "по всій Європі розносять страхи і чергові страшилки про Росію".

Раніше секретар РНБО Олександр Турчинов сказав, що Росія стягує до кордонів України свої війська. Кремль планує "перефарбувати" підрозділу під миротворців ООН.

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Астролог побачив у травні "лихо" для України Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Коли на Донбасі з'являться миротворці ООН

Нагадаємо, раніше портал "Знай.ua" повідомляв, США готуються запропонувати свій план з розміщення миротворців на Донбасі. Джерела в американських дипломатичних колах розкрили перші деталі ініціативи.