У Далласі поліцейський застрелив беззбройного чорношкірого студента.

Про це повідомляє Associated Press.

За даними агентства, коли 19-річний Крістіан Тейлор виїхав на автомобілі з автосалону, в поліцію надійшло повідомлення про грабіж.

Після того як правоохоронці прибули на місце події, між поліцейськими і студентом зав'язалася боротьба, в результаті якої 49-річний Бред Міллер застрелив Тейлора.

Читайте також: У Кіровограді злочинець пограбував банк за допомогою цигарок і пластиліну

Популярні новини зараз
Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима "Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники
Показати ще

Повідомляється, що подія викликала резонанс серед користувачів соцмереж, яких, збентежив той факт, що подія не зафіксувала жодна камера відеоспостереження.

Нагадаємо, в квітні в Балтіморі пройшли масові протести і заворушення у зв'язку зі смертю темношкірого чоловіка в поліцейській дільниці.

Раніше повідомлялося, що суд в американському штаті Огайо виправдав білого поліцейського Майкла голили у справі про вбивство двох беззбройних афроамериканців.