Правоохоронці встановили, що один з чоловіків, якого затримали в машині біля торгового центру в Дарницькому районі Києва, в 2012 році був засуджений за статтею 122 Кримінального кодексу "Умисне нанесення тілесних ушкоджень середньої тяжкості". Чоловіка засудили до виправних робіт строком на півроку.



Другий чоловік раніше займався приватним підприємництвом, торговельну діяльність припинив у 2015 році. Про це "Обозревателю" повідомили джерела в правоохоронних органах.



Підозрювані Ярослав Па-ц (27 років) і Євген Г-ко (26 років). Обидва родом з міста Мукачево Закарпатської області.

Популярні новини зараз
Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким
Показати ще

Машину з вибухівкою затримано в Києві. З'явилися подробиці


Нагадаємо, раніше інформаційний портал "Знай.ua" повідомляв про те, як 12 листопада на парковці біля торгово-розважального центру "Аркадія" поліція затримала чоловіків, у яких в машині була величезна кількість вибухівки.