Рейс латвійської авіакомпанії airBaltic з Осло в грецьке місто Ханья на Криті затримали на чотири з половиною години через виявлені в крові чотирьох членів екіпажу слідів алкоголю.

Про це повідомляє Dagbladet.

Проблеми при проходженні тесту на вміст алкоголю в крові виникли у обох пілотів і двох стюардес чартерного "Боїнга-737". Після цього членів екіпажу затримали і відправили до лікарні Осло для проходження додаткового обстеження. Попередній тест показав приблизно 0,2 проміле. Це показник після 50 грам міцного алкоголю чи 0,5 пива.

Читайте також: У Росії над водосховищем зіткнулися гідроплан і вертоліт

За словами представника компанії Яніса Ванагса, про потенційне порушення правил авіаперельотів поліцейських повідомило анонімне джерело. Плвідомили, що екіпаж airBaltic може перебувати в стані алкогольного сп'яніння.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Астролог побачив у травні "лихо" для України На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

У разі позитивного висновку аналізів пілотам і стюардесам загрожує до двох років тюремного ув'язнення. Наразі вони відсторонені від роботи.