Міжнародний жіночий день, який традиційно святкують 8 березня, починаючи з наступного року доведеться відзначати на робочому місці: цей день тепер не має статусу вихідного.

Про нововведення розповів директор Українського інституту національної пам'яті Володимир В'ятрович.

За його словами, 8 березня з Міжнародного жіночого дня планують переформатувати у День боротьби за права жінок, проте статус вихідного його все одно позбавлять.



У свою чергу 1 травня все ж таки залишиться святом, але назву теж отримає іншу: тепер це буде не Міжнародний день солідарності трудящих, а День праці. Також чиновники планують перенести вихідний з 9 травня на 8 травня.
Варто зазначити, що такий законопроект поки остаточно не підтвердили: він отримав зауваження від українського Міністерства культури.

Популярні новини зараз
Деяким пенсіонерам виплатять гроші за старі "недоліки" Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати Українських пенсіонерів звільнили від земельного податку, дали знижку на ЖКП: хто у списку Є чим пишатися: який вигляд має перший український позашляховик, який плутають з іномаркою
Показати ще

В Україні скасовують 8 березня


Нагадаємо, раніше інформаційний портал "Знай.ua" писав про самих незвичайні та моторошні традиції, від яких у сучасної людини кров в жилах холоне: але ж ці обряди проводять донині.