Невідомі жорстоко побили телеведучу Наталію Атаулову з міста Ульяновськ і викрали її ноутбук у Москві.

Про це повідомляють російські ЗМІ.

"Зараз я перебуваю в лікарні, мене побили, також вкрали все моє життя — ноутбук і жорсткий диск. Телефон зі мною, просто він був у речах в камері зберігання в лікарні, і мені його не давали", – розповіла телеведуча місцевому виданню.

Медики розцінюють стан її здоров'я як задовільний. Як з'ясувалося, Атаулова не виходила на зв'язок з 6 листопада. Вона заявила, що знає, хто саме на неї напав. Однак, про подробиці вона не стала розповідати.

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів
Показати ще

Наталія Атаулова раніше була кастинг-менеджер телеканалу ТНТ. Однак, пізніше повернулася в рідне місто, де вирішила зайнятися просуванням соцмереж. Дівчина повернулася в столицю Росії і стала ведучою YouTube-каналу.

Як повідомляв портал "Знай.uа", австралійська журналістка Меггі Раворт стала жертвою своєї професії. В момент підготовки ефіру до неї підійшов перехожий, який прямо перед камерою почав принижувати дівчину. Він обзивав її, називав професію – ненормальною роботою, і поводив себе вкрай неадекватно.


Відео: на журналістку Тетяну Фельгенгаур скоєно замах