За словами деяких аналітиків, компанія Apple встигла створити навколо себе систему, що нагадує релігійний культ. Корпорація продає не тільки якісну техніку, але й певний стиль життя. Як виявилося, мільйони людей по всьому світу мріють стати адептами такої технорелігії. Можливо, саме цим пояснюється така пильна увага до всіх новинок, які компанія демонструє своїм шанувальникам. Як повідомляють російські ЗМІ, на 2018 рік Apple запланувала випуск аж трьох нових гаджетів. Аналітик KGI Securities Мін-Чі Куо (Ming-Chi Kuo), відомий точними інсайдерськими прогнозами, розповів, до чого готуватися користувачам.

За його словами, в доповненні до 5,8-дюймового iPhone з OLED-дисплеєм (оновлений iPhone X), в лінійці з'явиться модель Plus з розмірами екрану 6,5 дюймів. Також Мін-Чі Куо очікує появи ще одного смартфона з тим же дизайном, але з 6,1-дюймовою LCD-матрицею, як в iPhone 8 і 8 Plus. Всі три пристрої будуть оснащені системою TrueDepth, що відповідає за Face ID, Animoji і портретний режим.

За даними KGI, LCD-смартфон буде позиціонуватися як більш доступний: дозвіл дисплея буде нижче, а сам смартфон будуть робити з більш дешевих матеріалів. Аналітик оцінює його вартість в 649 (майже 17 тисяч гривень) або 749 доларів (майже 20 тисяч гривень). Якщо прогнози Мін-Чі Куо вірні, то це означає, що Apple повністю відмовиться від старого дизайну айфонів, якого компанія дотримувалася з iPhone 6. Інсайдер впевнений, що три пристрої в новому дизайні не створять затримок у виробництві і запуску, тому що Apple до 2018 року налагодять постачання технологій для iPhone X.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв про нові можливості для любителів селфі

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще