Відомий російський кіноактор і режисер Федір Бондарчук потрапив у чорний список українського сайту "Миротворець": шоумен відкрито підтримує агресію Кремля.

Адміністрація "Чистилища" ставить йому антиукраїнську пропаганду, відкриту підтримку російської агресії проти українського народу і маніпулювання інформацією суспільної значимості.



Окрім цього, Бондарчук був одним з тих, хто підписав так зване "колективне звернення до російської громадськості діячів культури Росії в підтримку позиції президента РФ Володимира Путіна по Україні та Криму" (було опубліковано 11 березня 2014 року).


Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

Федір Бондарчук - радянський і російський продюсер кіно і телебачення, кінорежисер, кіноактор, телеведучий, кліпмейкер, ресторатор. Глава ради директорів ВАТ "Ленфільм". Член Вищої ради партії "Єдина Росія".

Нагадаємо, раніше інформаційний портал "Знай.ua" повідомляв про те, що недавно в базу "Миротворця" потрапили відразу п'ятеро російських акторів театру і кіно.