Генеральна прокуратура України має шанс повернути активи колишнього прем'єра Павла Лазаренка, які заарештовані урядом США. Про це повідомив заступник генпрокурора Віталій Касько.

Касько заявив, що у США готові до переговорів стосовно повернення коштів Лазаренка. На його думку, зараз в України є реальний шанс отримати назад вкрадене.

"Громадянське виробництво в США триває досі, і Департамент юстиції США після завершення цього кримінального провадження - нами проводилися попередні переговори - готовий проводити переговори про повернення цих активів в Україні", - сказав він.

Прокурор додав, що навіть після тривалого часу ця справа є актуальною. Американські експерти прогнозують ще два роки до закриття цієї справи.

Читайте також: "Закон про місцеві вибори закрив партіям Майдану шлях у політику" - Ющенко

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

1998 року Генеральна прокуратура України порушила кримінальну справу проти П. Лазаренка за розкрадання державного майна в особливо великих розмірах. Правосуддя Швейцарії засудило П. Лазаренка до ув'язнення за відмивання грошей у банках Швейцарії.