Міністерство оборони Руанди повідомило, що представник місії ООН з Руанди застрелив в Центрально-Африканській Республіці (ЦАР) чотирьох руандійських військовослужбовців та покінчив із собою. Про це пише Reuters.

"Розпочато негайне розслідування з метою встановлення мотиву за цим прикрим випадком ... Ми підозрюємо, що це був терроризм, і не виключаємо, що причиною стало психічне захворювання", - заявив офіційний представник міністерства Джозеф Нзабамвіта.

Читайте також: Серед заручників, які загинули в Малі, є громадянин України

За даними міністерства, поранення в результаті стрілянини отримали ще вісім руандійських військовослужбовців.

Інші обставини інциденту уточнюються.

Популярні новини зараз
Комунальники встановлюють нові тарифи з 1 травня: кому приготуватися до подорожчання Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Нагадаємо, в Афганістані внаслідок теракту загинули 42 людини, ще 240 осіб поранено. Вибухові пристрої були запущені біля поліцейської академії, міністерства оборони та штаб-квартири НАТО. Біля будівлі поліцейських зафіксовано найбільшу кількість жертв.