У Києві відбулося цинічне пограбування, поліція оголосила план "Перехоплення".

Як з повідомляє Politeka, близько 14.50 на проспекті Степана Бандери (Московський проспект) невідомі вихопили сумку з грошима. За попередньою інформацією мова йде про 100 тисяч доларів.

Грабіжники втекли в бік житлового масиву Троєщина на авто Mazda бежевого кольору.

Масові пограбування в Україні.

Популярні новини зараз
Війна не закінчиться ні в 2024, ні навіть у 2025: переможниця "Битви екстрасенсів" розповіла про вихід на кордони 1991 року Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари Daewoo Lanos "Next-Gen": нова версія народного автомобіля закохує в себе з першого погляду Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що киянка Ольга Корчова розповіла на сторінці в Facebook, як з її машини вкрали рюкзак.

Інцидент стався на вулиці Верхній Вал. Грабіжник підбіг до машини, як тільки жертва під'їхала і розблокувала двері, і вкрав її рюкзак. Ольга намагалася його наздогнати, але спроба не увінчалася успіхом.

У рюкзаку були особисті речі жертви і телефон. На місце приїхали правоохоронці, на парковці знайшли вже порожній рюкзак дівчини. Цікаво, що вже тиждень пройшов після пограбування, але результатів від поліції поки немає.