Скандально відома російська співачка українського походження Лоліта Мілявська сьогодні, 14 листопада, святкує 54-й день народження.

Українські артисти несподівано зворушливо привітали колегу, яка вибухнула прокляттями в бік СБУ за заборону на в'їзд терміном на три роки.

Так, скандальну артистку привітав співак і продюсер Олексій Потапенко (Потап). "Я люблю тебе, Лоліта! З Днем Народження!" - написав співак на своїй сторінці в Instagram.



Привітати Лоліту приєдналася і "головна білявка країни", популярна співачка Оля Полякова: "Прекрасна Богиня, Лоліта! З днем ​​народження! Будь здорова і дуже щаслива! Така ж вільна і блискуча!".

Популярні новини зараз
Daewoo Lanos "Next-Gen": нова версія народного автомобіля закохує в себе з першого погляду Тариф 7,96 грн/куб діятиме не для всіх: кому доведеться платити більше Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати Абонентам Київстар та Vodafone дали важливі інструкції: інакше вигідного тарифу не бачити
Показати ще


Нагадаємо, раніше інформаційний портал "Знай.ua" повідомляв про те, що легендарний російський актор і режисер потрапив у список "Миротворця".