Медики дали невтішний прогноз щодо захворюваності діабетом. Скоро цю невиліковну хворобу можуть мати близько 600 мільйонів людей у всьому світі.

Про це заявила лікар-ендокринолог Ксенія Замолотова, - передає "Обозреватель".

Як зазначила фахівець, той спосіб життя, який ведуть зараз більшість людей, як наслідок проявляться згодом у вигляді таких хвороб як цукровий діабет.

Головними причинами його розвитк, і нелише у старших людей, а й у дітей, лікар називає харчові звички, стреси, а також супутні захворювання виливаються в порушення вуглеводного обміну. "Фаст-фуди, швидке неякісна їжа і малорухливий спосіб життя та погане лікування деяких хвороб.

Популярні новини зараз
Київ під загрозою віялових відключень світла: ситуація "контрольована", але не дуже ТЦК дав чоловікам 60 днів: повідомити обов'язково Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити В Україні готується революція у житловій сфері
Показати ще

Вона також вказала на симптоми, на які потрібно звернути увагу:

"Посилена спрага, що не періодична, часте сечовипускання, слабкість, сонливість, незаживление ран, гінекологічні проблеми і порушення зору є симптомами діабету. Але перше, на що людина повинна звернути увагу - це жага і часте сечовипускання", - додає ендокринолог.

Дивіться, звідки береться діабет та як з ним боротися

Як раніше повідомляв портал "Знай.ua", дослідники назвали продукт, який може впоратись не гірше за найсильніші ліки у боротьбі з такими важкими хворобами як діабет чи рак. І головне цей рецепт зовсім простий, а продукт знайдеться на кожній кухні.