Поява 43-річного голлівудського актора Крістіана Бейла на заході в підтримку фільму "Недруги" в Лос-Анджелесі шокувала його палких шанувальників.

Як пише Daily Mail, актор, відомий за роллю Бетмена, розтовстів до невпізнання, і фанати серйозно побоюються за його здоров’я через такі експерименти з вагою.

Крістіан набрав зайві кілограми для ролі екс-віце-президента Діка Чейні, якого зіграє в байопику режисера Адама Маккея. Раніше Бейл уже працював з ним на зйомках фільму "Ігри на пониження".

Актора не впізнати. Таким він буде в ролі Діка Чейні

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Зірка не вперше вражає прихильників трансформаціями. Так, у 2004 році він схуд з 86 до 55 кілограмів заради ролі у фільмі "Машиніст".

Крістіан Бейл у картині "Машиніст"

Через рік актор повернув колишню вагу, але вже в 2006–му знову сів на дієту і схуд до 60 кілограмів для картини "Рятівний світанок". Згодом Бейл повертається у свої 86 кг, щоб у 2010 скинути ще 20 кг для фільму "Боєць". У "Бетмені" його вага – 90 кг.

Шанувальники актора та кінокритики відзначають, що Бейл надзвичайно відданий своїй роботі. Настільки, що сміливо йде на такі кроки, на які зважиться далеко не кожна зірка навіть заради мільйонних гонорарів.

Дивіться: Трейлер фільму "Недруги"

Як писав інформаційний портал "Знай.ua", дієтологи назвали вік, коли людина найбільше набирає вагу.