У південнокорейській лікарні Святого Серця розгорівся скандал, після того, як на корпоративі молоді медсестри виконали відвертий танець.

Як пише Korea Times, виконати танець їх змусило начальство. Про це стало відомо, коли одна зі співробітниць виклала в соцмережі відео святкового танцю на щорічному спортивному заході.
На сцені в трусах і топах опинились медсестри, які влаштувалися на роботу недавно. Вони побоялися звільнення і погодилися.

На святі дівчатам довелося крутити стегнами перед керівництвом фонду, яке завідує лікарнями та університетами по країні.

За інформацією видання, Асоціація медсестер Південної Кореї вже поскаржилася в Міністерство праці та зайнятості на неналежне ставлення до медпрацівників, які працюють за низьку зарплату і часто понаднормово. У відомстві пообіцяли притягнути винних до відповідальності.

Як повідомляв портал "Знай.ua", медсестра зі США яка 8 років пропрацювала в кардіології, зрозуміла, що її покликання - це спорт, та присвятила йому всю себе, ставши відомою фітнес-моделлю.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще