Автор статті в The New York Times Іван Нечепуренко, в якій Крим відзначений як спірна територія, не бачить своєї помилки.

За словами автора, карта Криму в статті про будівництво Керченського моста залишиться, незважаючи на критику з боку МЗС України, передають російські ЗМІ.

"Такий же спосіб оформлення карт використовується газетою для всіх спірних територій. Наприклад, для Голанських висот (оскаржуються Ізраїлем і Сирією, - ред.) Або для Кашміру (заперечується Індією і Пакистаном, - ред.). Карта перемальовуватись не буде", - сказав Нечепуренко.

The New York Times ніяких додаткових заяв з цього питання робити не буде, впевнений журналіст.

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників
Показати ще

Анексія Криму.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що окупанти ввели анексований Крим в стан енергетичного колапсу. Як не дивно, росіяни так і не змогли ввести енергоблоки Сімферопольської і Севастопольської ТЕС в експлуатацію. Вони обіцяли, що енергосистема отримає додаткову потужність в розмірі 470 МВт після запуску. А вже по завершенні будівництва - і зовсім 940 МВт.