У Міністерстві оборони Росії заявили, що один з їхніх співробітників помилився, коли прикріпив до компромату кадри з комп'ютерної гри.

"Міноборони Росії проводить перевірку щодо цивільного співробітника одного з підрозділів, помилково прикріпити фотоматеріали до заяви військового відомства про взаємодію очолюваної США міжнародної коаліції і бойовиків" Ісламського держави "в районі Бу-Кемаль (Сирія)", - заявили у відомстві, передають російські ЗМІ .

При цьому у відомстві продовжують наполягати на тому, що бойовики ІДІЛ знаходяться на утриманні американських військових.

Фейк від Міноборони РФ

Популярні новини зараз
Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Міністерство оборони Росії опублікувало на сторінці в Twitter "незаперечне підтвердження" співпраці армії Сполучених Штатів Америки з терористами "Ісламської держави".

Як докази російські військові надали скріни з мобільної гри AC-130 Gunship Simulator: Special Ops Squadron, в якій геймер повинен з літака знищувати цілі на землі. У військовому відомстві, напевно, не підозрювали, що хтось знайде геймплей симулятора і надасть "незаперечні докази" брехні.

Цікаво, що російські військові надали ще один фейковий кадр. Його запозичили з відео Міноборони Іраку. Через деякий час обидва твіти видалили.