Житель Нью-Йорка Адам Елліс зняв у себе в квартирі незвичайні явища.

Американець заявляє, що його переслідує демонічний хлопчик з проломленою головою на ім'я Девід, який жадає його смерті, пише Рoliteka. Елліс розповів, що йому вдалося сфотографувати примару, коли вона черговий раз з'явилася на його ліжку.

"Я подумав: "Він дивився прямо на мене, як в перший раз. Знову ж таки, я відчував себе паралізованим і ледь рухався ... Якщо Девід збирається вбити мене, можливо, я зможу, принаймні, отримати докази на своєму телефоні", - розповів американець.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще



В мережі Адам Елліс розповідає, що вперше Девіда він побачив чотири місяці тому. З тих пір він бачить його навіть уві сні. Привид постійно рухає предмети в домі, скидає з вікон квіти та качає стільці.

Чоловік відмовився від пропозицій різних медіумів, які хотіли допомогти йому позбутися примари. Про всі події Адам розповідає в Twitter, де за його життям стежать понад півмільйона людей. Він встановив дома відеокамеру, якою зафільмував "пустощі" демонічної дитини та те, як на привид реагує кіт.

Як повідомляв портал "Знай.ua", вчені намагаються довести теорію про те, що люди бачать привиди через цвіль - токсичні випаровування деяких цвілевих грибів викликають галюцинації.