Верховна Рада України прийняла за основу законопроект №7000 "Про державний бюджет України на 2018 рік" в першому читанні.

Як повідомляє парламентський портал, "за" проголосували 260 народних депутатів. "Я хочу підкреслити, що цей бюджет є бюджетом економічного розвитку. Там повністю враховуються інтереси децентралізації. Розвиток національної економіки - це пріоритет номер один", - сказав прем'єр Гройсман перед голосуванням.

Закликав обранців підтримати бюджет також і заступник міністра фінансів Сергій Марченко. Варто відзначити, що, за словами міністра фінансів Олександра Данилюка, долар в держбюджеті-2018 буде закладено на рівні 29,3 грн. 3% ВВП, а інфляція - 7%. У ньому ж пропонується збільшити фінансування Служби безпеки України (до 7,7 мільярда гривень), і на 431 мільйон гривень - Службу зовнішньої розвідки (до 1,5 млрд гривень).

Проект бюджету на 2018 рік

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що оборонний бюджет США на 2018 рік передбачає надання Україні летальних озброєнь оборонного характеру. Таким чином, США розширює оборонну підтримку України.