Чергова проблема виникла на окупованій території "Донбас Арени". Качки, завезені коли-то для краси в парку, тепер вмирають від голоду.

Про це написав місцевий житель у паблике.

"Гуляв біля Донбас Арени, там у ставку ще плавають п'ять качок – три дами й два качура. Побачивши мене, рвонули до берега на великій швидкості. Вони ж знають, що люди завжди підгодовували. Так от, качки реально голодні. Їх ніхто не годує, а самим їм добути в листопаді прокорм нереально", - зазначив місцевий житель.

Він закликав усіх небайдужих вийти і погодувати нещасних птахів, хоч і розуміє, що на даний момент людям і самим харчуватися не чим.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім 3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Користувачі підтримали цю ініціативу, зазначивши, що зараз навколо спорткомплексу один суцільний смуток.

"Раніше Донбас Арена дарувала нам футбол. Світові чемпіонати, концерти. Улюблений Шахтар! А тепер навіть качечок доводиться підгодовувати. Навколо Арени суцільний смуток. Народу майже немає", - зазначили в мережі.

Користувачі також зазначили, що тепер качкам і зовсім доведеться не солодко, адже всі дізналися, "де закусь плаває". З цього приводу також наголосили: "Я думав їх ДНЕРИ вже зжерли".

Як повідомляв портал "Знай.uа", після приходу "руського міру" на Донбас у мережі часто публікували знімки, на яких відкривається сумне видовище навколо спортивного комплексу. Навколо "Донбас Арени" галявини заросли бур'янами, а ставок і зовсім перетворився на болото.


Дивіться відео, що відбувається на Донбас Арені