У Харкові невідомий чоловік повідомив про замінування чотирьох станцій метро.

Як повідомляє прес-служба місцевої поліції, мова йде про станції "Пушкінська", "Спортивна", "Центральний ринок" і "Бекетова". Анонімне повідомлення надійшло о 18:05.

Дані станції закрили на вхід і вихід, а поїзди проходять без зупинок.

"Проводиться евакуація пасажирів, обслуговуючого персоналу. Здійснюється відведення транспорту від зазначених об'єктів", - додали в поліції.

Популярні новини зараз
3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

Мінування метро в Харкові.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що 9 листопада в Києві метро працює з перебоями через чергового повідомлення про мінування. Станцію "Палац спорту" повністю закрили для пасажирів.

Станцію закрили після того, як невідомий по телефону заявив про закладену бомбу.

Крім того, не працює пересадочний вузол між "синьою" та "зеленою" гілками метрополітену. На місце подій прибули кілька екіпажів патрульних і карети швидкої допомоги. Перед входом на станцію зібралася невелика кількість людей. Поки немає даних про результати перевірки. Невідомо також, коли станція відновить свою роботу.