Суд визначився з мірою покарання двом закарпатцям Ярославу Павлишинцу і Євгену Гончаренку, яких затримали з вибухівкою в Києві.

Відповідну заяву оприлюднили у прес-службі столичної Прокуратури.

Уродженцям Мукачевого присудили ні багато ні мало – два місяці позбавлення волі з можливістю внесення застави на суму 256 тисяч гривень за кожного.

"Рішення суду в частині розміру застави прокуратурою міста Києва буде оскаржено", – зазначили в прокуратурі.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Як повідомляв портал "Знай.ua", Павлишинца і Гончаренка затримали 12 листопада. Вони сиділи в машині на парковці торгового центру "Аркадія", що в Дарницькому районі. При огляді транспорту правоохоронці виявили 6,5 кілограмів вибухівки, а також 15 детонаторів, готових до негайного використання. Чоловіки в момент затримання не мали ані документів, ані телефонів.

Як з'ясувалося пізніше, один із них раніше був засуджений за умисне нанесення тілесних ушкоджень", за що його призначили виправні роботи. Другий – виявився колишнім приватним підприємцем.