У Києві невідомі повідомили про замінування ТРЦ "Гулівер" та залізничного вокзалу.

До будівлі ТРЦ відразу ж під'їхали правоохоронці, швидка і адміністрація будівлі. Силовики почали виводити людей з приміщення. Рятувальники почали обшук в будівлі. Поліція оточила будівлю і натягнула стрічку.

"Проводилася евакуація: з лікарні - 150 осіб (перевірка завершена, небезпечних предметів не виявили), з вокзалу - 900 осіб, в "Гулівер" евакуація триває", - повідомила прес-секретар поліції Києва Оксана Блищик.

У Харкові в годину пік невідомий подзвонив і повідомив про замінування міської підземки. Невідомий сказав, що в небезпеці станції "Пушкінська", "Спортивна", "Бекетова і Центральний ринок".

Популярні новини зараз
Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

"Потяги на цих станціях будуть проходити без зупинок", - зазначив начальник департаменту міської ради з питань ЗМІ Юрій Сидоренко. Мінування метро в Харкові.

Мінування метро в Харкові.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що в Москві невідомі до глибокої ночі "мінували" все підряд. Рятувальники не встигали провести екстрену евакуацію в одному місці, як їх уже чекали в іншому. В результаті серії анонімних дзвінків з погрозами служба надзвичайних ситуацій евакуювала в цілому 160 тисяч чоловік з 260 об'єктів столиці.

При цьому дзвінки почали надходити в 11 ранку п'ятниці, 6 жовтня, і тривали до пізньої ночі.