Скандальний російський актор Олексій Панін відповів одіозній депутатці нелегітимної російської Держдуми Наталії Поклонській, яка заявила на нього в поліцію через образу почуттів віруючих.

Він зізнався, що насправді думає про колишню прокуроршу окупованого Криму, в інтерв'ю російським виданням.

За словами Паніна, коли він побачив Поклонську вперше, вона йому дуже сподобалася і він проникся до неї симпатією та навіть "якимось кармічним чином притягнув її до себе". Але пізніше актор зрозумів, що "вона божевільна".

"Напевно, в той момент я якимось кармічним чином притягнув її до себе. І ті, хто знає про те, що таке Всесвіт, знають, що я маю на увазі. Тоді я подумав:" Яка гарна жінка! " Але хто ж знав, що вона божевільна! " - зізнався Панін.
Крім того, Панын поділився своїми враженнями від скандалу навколо фільму "Матильда".

"До речі, раніше я думав, що весь цей скандал навколо" Матильди "- він заради піару. Але тепер, коли Поклонська намагається звинуватити мене в образі почуттів віруючих, я розумію, що у неї просто не все в порядку з головою", - зазначив він.

Дивіться також пародію на "Матильду" від Олексія Паніна:

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Як повідомляв портал "Знай.ua", Поклонська поскаржилася на Паніна в поліцію через пародію на фільм "Матильда" і заявила, що він "ображає почуття вірян".