"Правий сектор" повідомив про готування Кремлем провокацій на сьогодні. За їхнім повідомленням, в одному із одеських готелів відбудеться сумнівний захід, присвячений річниці російсько-грузинскій війні.

З цього приводу члени "Правого сектору" закликають одеситів втриматись від участі у сумнівних акціях, а власників приміщень від легких грошей. На їхню думку, Росія має мету дестабілізувати становище в Одесі.

"Метою чергового фейкового шоу для російських ЗМІ є розхитування соціально-політичної ситуації в мирному місті та підготовка до збройного захоплення і відчуження від України території Одещини", - повідомила прес-служба обласної організації "Правого сектора".

Представники РФ пропонують гроші учасникам різних мітингів та зборів. У "Правому секторі" додають, що бажання легко підзаробити може мати серйозні наслідки для міста.

Читайте також: В Одесі на ходу горіло авто (фото)

Популярні новини зараз
Пенсії пропонують підняти на 60%: щоб більше не перебиватися копійками Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

З цього приводу прес-служба організації також нагадала про нещодавній проект "Бессарабія в Одесі", якій російські ЗМІ представляють як політичний настрій всього регіону.