14 листопада невідомі повідомили паризьким правоохоронцям про замінування магазину Louis Vuitton на Вандомській площі.

Про це повідомляє Line Press в Twitter.

Бутік знаходиться неподалік від Міністерства юстиції. Поліція евакуювала демонстрантів, які влаштували акцію протесту через виправдання чоловіка, якого звинуватили в розбещенні 11-річної дівчинки.

Відзначається, що мітингувальників і перехожих відвели в безпечне місце. На даний момент, вибухотехніки перевіряють інформацію про замінування. На даний момент, про наявність або відсутність вибухівки інформації не надходило.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Як повідомляв портал "Знай.uа", в цей же день невідомі повідомили про замінування центрального залізничного вокзалу та торгового центру "Гулівер" в Києві.

На місці події працювали вибухотехніки. Правоохоронці евакуювали 900 чоловік з вокзалу. Пізніше "Укрзалізниця" спростувала інформацію про мінування. Щодо "Гуливера" інформації не надходило.