Колишній керівник департаменту фінансового контролю НАЗК Анна Соломатіна може назвати прізвища чиновників, перевірка декларацій яких була сфальсифікована.

Про це сказав народний депутат Мустафа Найєм в ефірі українського каналу. При цьому депутат зазначив, що під сфабрикованими рішеннями стоять підписи колишнього заступника глави НАЗК Руслана Радецького.

"Думаю, завтра Соломатіна назве прізвища на засіданні НАЗК, я бачив ці декларації, є чиновник, за яким вимагає орган, який хоче його призначити, відповіді, чиновник має право займати цю посаду чи ні. Робиться два висновки (що декларація правильна і неправильна) . А тепер найголовніше - вгадайте, чий підпис стоїть під цими рішеннями? Радецького", - сказав Найєм.

При цьому депутат заявив, що Соломатіна була його підлеглою, однак про такі факти порушень не інформувала.

Популярні новини зараз
Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Реінкарнація "Славути": оновлений ЗАЗ може втерти носа навіть преміальним іномаркам За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

Лещенко про НАЗК

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Національне антикорупційне бюро України проводить розслідування, в яких фігурує глава Національного агентства з питань запобігання корупції Наталія Корчак. Про це сказав на брифінгу глава відомства Арте Ситник.