На полицях книжних магазинів Росії з'явилися книги про президента від авторів, які жодним чином до них не причетні. Серія книжок має цікаву назву "Проект Путін".

Біля назв цих книг є імена авторів, які вже встигли відхреститися у соцмережах від написання цих робіт. Так, на обкладинці книги "Ніхто окрім Путіна" красується ім'я британського автора Люка Хардінга. На сторінках навіть присутня біографія саме цього Хардінга, як єдиного автора.

"Ні. Я не писав книгу "Ніхто окрім Путіна". Більш того, я впевнений, що Генрі Кіссинджер також немає відношення до книги "Зрозуміти Путіна", - повідомив Хардінг у Twitter.

Російський журналіст Ілля Азар написав у коментарі до твіту, що його британський товариш Майкл Бом також вперше у житті бачить книгу "Помилки президента Путіна", яка написана, нібито, ним.

Читайте також: У Петербурзі планують пікети проти знищення санкційної їжі

Популярні новини зараз
Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Для пенсіонерів буде більше грошей у квітні Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Ця серія від видання "Алгоритм" має назву "Проект Путін" та нараховує 24 книги. Окрім цих британських та американських авторів, у назвах книг також присутні імена німецького політолога Александра Рара та вбитого нещодавно Бориса Нємцова.